top of page

BUONA PASQUA !

Tijdens het paas weekend (vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 april ) serveren wij 

ons culinair paas menu.

Reserveren gewenst.

( Van te voren doorgegeven dieet wensen worden uiteraard gerespecteerd )

Während das Ostern Wochenende ( Freitag 7, Samstag 8 und Sonntag 9 April ) servieren wir unser Kulinarischen Ostern Menu.

Reservierung gewünscht

( Im voraus angegeben Diätwünschen werden natürlich respektiert )

Pasen

OP TAFEL / AM TISCH

Pane Carasau / Rasteria Peper / Biscotti di Parmigiano / Grissini 

Olijven: Bella di Cerignola / Taggiasca / Biancolilla

ITALIAN VINTAGE CUISINE

Uovo salmonato / Carbonara / Fritto

BIJ HET DESEM BROOD

Olio Extra Vergine di Oliva: Venturino (Riviera Ligure) / Bosana (Sardegna)

 Fenegriekboter / Scrocchi

Zout: dolce di Cervia / di Trapani / Gerookt

MENU

Capesante / Ostrica / Mela / Caviale

CARPACCIO VAN ST. JACOBSMOSSEL / LARDO DI COLLONATA / KARNEMELK / 

ZEEUWSE PLATTE Nº3 / GRANNY SMITH / STEUR KAVIAAR 

Carpaccio von Jacobsmuschel / Kaviar / Auster / Lardo di Collonata / Granny Smith

***

Seppia / Asparagi verde / Bottarga 

SEPPIA / BOTTARGA / GROENE ASPERGE / ROBIOLA / SINAASAPPEL

Seppia / Bottarga / Grüne Spargel / Robiola / Orangen

 ***

Gambero rosso / Limone confit / Bergamotto / Fregola

GAMBERO ROSSO VAN MAZARA / LIMONE CONFIT / BERGAMOTTO / FREGOLA 

Gambero rosso aus Mazara / Zitronenconfit / Bergamotto / Fregola

***

Arancini con ragù e fegato d‘anatra / Piselli / Carote  

“ARANCINI” VAN EEND / EENDELEVER / DOPERWTEN / WORTEL 

Arancini von Ente / Entenleber / Erbsen / Karotten

***

Ravioli di agnello / Spinaci / Pecorino / Guanciale

RAVIOLI MET LAM / SPINAZIE / PECORINO / ZWARTE KNOFLOOK / GUANCIALE

Ravioli mit Lamm / Spinat / Pecorino Käse / Backenspeck / Fermentierter Knoblauch

***

Filetto di vitello / Animella / Cavolfiore / Mandorle 

KALFSHAAS / ZWEZERIK / BLOEMKOOL / AMANDEL

Kalbs Filet / Bries / Blumenkohl / Mandeln

***

Assortimento di formaggi

ASSORTIMENT VAN ITALIAANSE KAAS

Auswahl Italienischer Käse

***

Pre-dessert

ZABAGLIONE / ZALMKAVIAAR

***

Uovo tropicale

TROPISCH EI

Tropisches Ei

Op tafel + amuses + pre-dessert

 

JACOBSMOSSEL / SEPPIA / EENDELEVER / RAVIOLI / LAM / KALFSHAAS / DESSERT  

Jacobsmuschel / Seppia / Entenleber / Lamm / Kalbs Filet / Dessert.                      6 gangen 74,00

+ GAMBERO ROSSO VAN MAZARA / Gambero rosso aus Mazara                         7 gangen 82,00

+ KAAS + Käse                                                                                                                  8 gangen 90,00

bottom of page