BUONA PASQUA !
Tijdens het paas weekend (vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 april ) serveren wij
ons culinair paas menu.
Reserveren gewenst.
( Van te voren doorgegeven dieet wensen worden uiteraard gerespecteerd )
Während das Ostern Wochenende ( Freitag 7, Samstag 8 und Sonntag 9 April ) servieren wir unser Kulinarischen Ostern Menu.
Reservierung gewünscht
( Im voraus angegeben Diätwünschen werden natürlich respektiert )

OP TAFEL / AM TISCH
Pane Carasau / Rasteria Peper / Biscotti di Parmigiano / Grissini
Olijven: Bella di Cerignola / Taggiasca / Biancolilla
ITALIAN VINTAGE CUISINE
Uovo salmonato / Carbonara / Fritto
BIJ HET DESEM BROOD
Olio Extra Vergine di Oliva: Venturino (Riviera Ligure) / Bosana (Sardegna)
Fenegriekboter / Scrocchi
Zout: dolce di Cervia / di Trapani / Gerookt
MENU
Capesante / Ostrica / Mela / Caviale
CARPACCIO VAN ST. JACOBSMOSSEL / LARDO DI COLLONATA / KARNEMELK /
ZEEUWSE PLATTE Nº3 / GRANNY SMITH / STEUR KAVIAAR
Carpaccio von Jacobsmuschel / Kaviar / Auster / Lardo di Collonata / Granny Smith
***
Seppia / Asparagi verde / Bottarga
SEPPIA / BOTTARGA / GROENE ASPERGE / ROBIOLA / SINAASAPPEL
Seppia / Bottarga / Grüne Spargel / Robiola / Orangen
***
Gambero rosso / Limone confit / Bergamotto / Fregola
GAMBERO ROSSO VAN MAZARA / LIMONE CONFIT / BERGAMOTTO / FREGOLA
Gambero rosso aus Mazara / Zitronenconfit / Bergamotto / Fregola
***
Arancini con ragù e fegato d‘anatra / Piselli / Carote
“ARANCINI” VAN EEND / EENDELEVER / DOPERWTEN / WORTEL
Arancini von Ente / Entenleber / Erbsen / Karotten
***
Ravioli di agnello / Spinaci / Pecorino / Guanciale
RAVIOLI MET LAM / SPINAZIE / PECORINO / ZWARTE KNOFLOOK / GUANCIALE
Ravioli mit Lamm / Spinat / Pecorino Käse / Backenspeck / Fermentierter Knoblauch
***
Filetto di vitello / Animella / Cavolfiore / Mandorle
KALFSHAAS / ZWEZERIK / BLOEMKOOL / AMANDEL
Kalbs Filet / Bries / Blumenkohl / Mandeln
***
Assortimento di formaggi
ASSORTIMENT VAN ITALIAANSE KAAS
Auswahl Italienischer Käse
***
Pre-dessert
ZABAGLIONE / ZALMKAVIAAR
***
Uovo tropicale
TROPISCH EI
Tropisches Ei
Op tafel + amuses + pre-dessert
JACOBSMOSSEL / SEPPIA / EENDELEVER / RAVIOLI / LAM / KALFSHAAS / DESSERT
Jacobsmuschel / Seppia / Entenleber / Lamm / Kalbs Filet / Dessert. 6 gangen 74,00
+ GAMBERO ROSSO VAN MAZARA / Gambero rosso aus Mazara 7 gangen 82,00
+ KAAS + Käse 8 gangen 90,00