top of page

Een feestelijk menu, in een sfeervolle entourage. Vanaf 23 december en tijdens kerstavond en beide kerstdagen is ons restaurant geopend met een feestelijk diner. U bent van harte welkom voor het aperitief vanaf 18.30 uur, daarna serveren wij om 19.00 uur ons kerstmenu à 125,00 per couvert.       

Van tevoren doorgegeven dieet wensen worden uiteraard gerespecteerd.

 

Ein festliches Menü in attraktiver Umgebung. Ab 23 Dezember und an Heiligabend und beiden Weihnachtstagen ist unser Restaurant mit einem festlichen Abendessen geöffnet. Gerne begrüssen wir Sie zu einem Aperitif ab 18.30 Uhr, 

danach servieren wir Ihnen um 19.00 Uhr unser Weihnachts-Menü für 125,00 pro Couvert.      

Vorab mitgeteilte Diätvorschriften werden selbstverständlich eingehalten.

Menu per Natale 

 

Welkomst spumante met amuses 

 

 

Ostrica / Bergamotto

OSTRICA GEAY № 3 / MAIS / BERGAMOTTO / ZILTE GROENTEN

Auster / Mais / Bergamotto / Meeresgemüsse

 

 

Branzino / Caviale

WILDE  ZEEBAARS TARTAAR / KAVIAAR / RADIJS / GROENE APPEL

Meeresbarsch Tartar/ Kaviar / Radies / Grüner Apfel 

 

 

Fegato di oca / Anguilla / Nocciole 

 GANZENLEVER / PALING / BOUILLON REDUCTIE / KNOLSELDERIJ / HAZELNOTEN

Gänseleber / Aal / Reduzierter Brühe / Seller / Haselnuss

 

 

Merluzzo / Scorzonera / Vongole

 KABELJAUW  / VONGOLE / SCORZONERA / VERMENTINO

Kabeljau / Vongole / Schwarzwurzel / Vermentino

 

 

 Risotto / Porcini 

RISOTTO / EEKHOORNTJESBROOD / CANTHARELLEN / PARMIGIANO 

Risotto / Steinpilze / Pfifferlingen / Parmigiano

 

 

Raviolo / Guancia di vitello / Topinambur / Cardamomo

RAVIOLO / KALFSWANG / TOPINAMBUR / KARDAMOM 

Raviolo / Kalbsbacke / Topinambur / Kardamom

 

 

Cervo / Tartufo / Pastinaca / Farro da MonteLeone di Spoleto

HERT / TRUFFEL / PASTINAAK   / SPELT UIT SPOLETO

Hirsch / Trüffel / Pastinake / Dinkel aus Monteleone di Spoleto

 

 

PRE-DESSERT

 

 

DESSERT

Cioccolata di Valrhona 

CHOCOLADE VAN VALRHONA

Schokolade von Valrhona

bottom of page