family
family

press to zoom
la GUIDA
la GUIDA

press to zoom
proprietarli
proprietarli

press to zoom
family
family

press to zoom

SCHATULL  tussen beste restaurants ter wereld 

 

Afgelopen maandag (02.10.2016) )is in ‘La Scala’ te Milaan de 10de uitgave van ‘La Guida Gallo’  gepresenteerd. Riso Gallo’s Risotto-gids verenigt risotto recepten van de beste Italiaanse restaurants ter wereld, restaurant Schatull hoort hierbij. 

Door Riso Gallo uitgenodigd, verzamelden zich afgelopen maandag de beste koks ter wereld in het ‘Teatro La Scala’ in Milaan om het 160ste jubileum van de Italiaanse marktleider in rijstproductie te vieren. Tijdens dit gala-diner, verzorgd door 3 sterrenchefs Annie Feolde en Luca Lacalamita van “Enoteca Pinchiorri" in Firenze, 3 sterrenchefs Enrico en Roberto Cerea van Restaurant “Da Vittorio” in Brusaporto (Bergamo) en 1 sterrenchef Martin Dalsass van Restaurant “Talvo” St. Moritz (Svizzera) als ook de winnaar van jonge talenten en Premio Gallo “Risotto dell’Anno Sergio Porras (foto van zijn gerecht op de cover van de gids), presenteerde Riso Gallo de 10de editie van haar gids ‘i Risotti dei migliori Ristoranti del Mondo’, “Risotti van de beste Restaurants van de Wereld”. In deze jaarlijks uitgegeven gids verzamelt Riso Gallo recepten van Italiaanse als ook van in het buitenland gevestigde Italiaanse restaurants en brengt zo de beste recepten van Risotti ter wereld samen.

Riso Gallo ziet de in zijn gids gerepresenteerde koks met hun gerechten als representanten van de Italiaanse cultuur en manier van eten. Met hun passie voor de Italiaanse keuken maakt restaurant Schatull deel uit van het selecte groepje restaurants, dat, door risotto in perfectie te serveren, als ambassadeur van de Italiaanse manier van leven gezien mag worden. Hun Risotti ai Frutti di Mare hoort daarmee tot de beste Risotti ter wereld.

SCHATULL

de smaak van het zuiden